Van tijgeren tot kruipen, zitten en zelfs de eerste stapjes; je kleintje leert superveel in het eerste jaar. Met de flexibele babyschoenen van Develab kan het avontuur beginnen! Door de soepele antislipzool zijn deze schoentjes uitermate geschikt voor de eerste stapjes van jouw ukkepuk.

Develab groeit met je mee!
Om stap voor stap te leren lopen, zijn goede schoentjes een must. Daarom heeft Develab voor iedere levensfase schoenen ontwikkeld van maat 16 tot en met 40! Zachte slofjes en flexibele loopschoentjes waar de allerkleinsten moeiteloos hun voetjes mee leren afrollen. Maar ook stevige stappers voor coole  leuters die al volop lopen, springen, dansen en rennen.

Kwaliteit staat op nummer 1
Kinderen die net leren lopen willen de wereld ontdekken, maar tegelijkertijd zijn ze ook erg kwetsbaar. Het is belangrijk dat de schoenen flexibel genoeg zijn om de voetjes goed te kunnen afwikkelen. Daarom brengt Develab een speciale collectie uit die bestaat uit zachte, buigzame schoenen met een extra flexibele antislipzool. Alle schoenen zijn daarnaast gemaakt van echt leer, wat de voetjes laat ademen, maar ook een zacht en comfortabel gevoel geeft. De perfecte schoenen dus bij het zetten van de eerste stapjes!

Meer over het Nederlandse kinderschoenenmerk Develab
Develab is al meer dan tien jaar hét Nederlandse kinderschoenenmerk voor ondeugende, fantasierijke en nieuwsgierige kids. Het merk is, net als ondernemende kids, altijd in ontwikkeling en steeds op zoek naar iets nieuws. In plaats van trends te volgen maakt Develab de trends zelf. Het resultaat? De coolste designs en mooiste details in combinatie met de hoogste kwaliteit. Met deze schoentjes wordt leren lopen nóg leuker!

Kijk voor meer coole shoes op:
www.develab.nl