Wil je sporten na de zwangerschap in Hengelo? Geef je dan op voor de mamabootcamp van The Bootcamp Factory en zorg dat je spoedig weer in topvorm komt. Wij hebben speciaal voor kersverse moeders die verantwoord willen trainingen een workout op maat gemaakt. Zo bouw je jouw sportroutine en conditie op met andere actieve mama’s.

De mamabootcamp is voor moeders die op een verantwoorde manier willen herstellen van en willen afvallen na de zwangerschap. Het opbouwen van kracht en conditie staat tijdens deze bootcamp voorop. Na het 9 maanden hard werken aan het creëren van een mooi wondertje is het nu weer tijd voor jezelf en je lichaam. Wel is het zo dat je bij sporten na de bevalling risico loopt op blessures en bekken(bodem)klachten. Juist daarom hebben wij in samenwerking met bekkentherapeuten specifieke trainingen voor jou als mama ontwikkeld. Op deze manier kun je weer verantwoord en veilig aan de slag!

De belangrijkste voordelen van sporten na je zwangerschap:

  • Meer energie en een betere conditie
  • Herstel van buikspieren
  • Versterken van bekkenbodemspieren
  • Stress voorkomen of verminderen door ontspanningsoefeningen
  • Betere weerstand borstvoeding en slaaptekort
  • Leuke contacten met andere moeders

Wekelijkse workout
De lessen vinden elke dinsdag van 20:00 – 21:00 uur plaats aan de Grenoblestraat in Hengelo en worden gegeven door gecertificeerde trainers. Deze ervaren bootcamptrainers kunnen al jouw vragen beantwoorden en staan altijd vol enthousiasme voor je klaar. Je kunt zo lang als je wilt blijven meedoen aan de buitentrainingen. Bekijk de prijzen van onze strippenkaarten. Let wel: we laten enkel moeders toe vanaf 6 weken na de bevalling.

www.thebootcampfactory.nl