Mijn Hemeltje is een webwinkel en winkel voor uw baby en babykamer. Alles wordt duurzaam en verantwoord geproduceerd op basis van biologische en ecologische materialen. Liever Spelen is een speelgoedwinkel in Rotterdam met houten speelgoed voor baby, peuter en kleuter.

Mijn Hemeltje
Hier vind je zijden wiegenhemels, wollen boxkleden en biologische aankleedkussens. Deze zijn van eigen makelij en kunnen in overleg naar wens worden aangepast in ons eigen atelier.

Liever Spelen
Met de producten willen we kinderen prikkelen en uitdagen. Verantwoord kinderspeelgoed op basis van natuurlijke duurzame materialen. Onze collectie speelgoed bestaat uit producten die verantwoord zijn in de brede zin van het woord.

Belangrijk is dat kinderen de fantasie kunnen en leren gebruiken. Dat we ze leren dat producten niet altijd ‘af’ hoeven te zijn. Het speelgoed moet multi-inzetbaar zijn en iets in gang zetten. Hierbij is het gebruik van verschillende materialen belangrijk. Een houten blok of metalen emmer voelen nou eenmaal anders dan een zelfde product van kunststof. In de productie van ons speelgoed speelt het duurzame karakter en het effect op ons milieu een belangrijke rol. Het is het streven om producten verantwoord en binnen Europa te laten produceren.

Kom een langs in onze winkel!

Henk Speksnijderstraat 13
3067 AC Rotterdam
(010) 737 17 43
www.mijnhemeltje.nl
www.lieverspelen.nl