Wie is de vader?

DNA-test.nl biedt u de mogelijkheid om een DNA test uit te voeren, zowel voor uw gemoedsrust als voor juridische doeleinden. Ze werken samen met het DNA Diagnostics Centre (DDC), het grootste en meest toonaangevende laboratorium ter wereld.

Daarnaast gaat er een vakkundig team van huisartsen schuil achter de website. Zij bieden u de mogelijkheid vragen te stellen over zowel de DNA testen als uw persoonlijke situatie, waar ze op een vertrouwelijke en desgewenst anonieme manier mee omgaan.

Prenatale vaderschapstest
“Ben ik de vader van mijn kind?”, “Is hij wel echt de vader van mijn kind?” of “Was de man die ik kende als mijn vader wel echt mijn biologische vader?”. Vaderschapstesten geven hier antwoord op. De prenatale vaderschapstest is een niet invasieve DNA test, waarbij zonder risico voor de baby al in een zeer vroeg stadium tijdens de zwangerschap een vaderschapstest gedaan kan worden. Voor de prenatale vaderschapstest wordt bloed van de moeder afgenomen, en uit het bloed van de moeder wordt vervolgens het DNA van de ongeboren baby gehaald om de prenatale vaderschapstest op uit te voeren. Van de vader wordt wangslijm afgenomen. Deze prenatale vaderschapstest kan al vanaf de negende week van de zwangerschap worden uitgevoerd zonder risico voor de baby.

Grootste en meest toonaangevende laboratorium
Het laboratorium waarmee samengewerkt wordt (DDC) voldoet aan de strengst mogelijke eisen en heeft de laboratoriumprocessen op een uitstekende manier geoptimaliseerd, zodat men er niets minder dan topkwaliteit kan bieden. Men maakt gebruik van een Dual Process systeem, dat ervoor zorgt dat men ieder DNA monster twee maal test, met behulp van onafhankelijke teams. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde mate van betrouwbaarheid en kwaliteit, zodat de DNA test een uitslag brengt die u met een grote mate van zekerheid aan kunt nemen (voor vaderschapstesten en moederschapstesten minimaal 99,999%).

Vraag het een huisarts
Heeft u vragen over de DNA test, of wilt u weten of dit een voor u geschikte test is? DNA-test.nl werkt samen met een team van deskundige (Nederlandse) huisartsen, die samen meer dan 60 jaar ervaring hebben. Ze zullen uw gegevens altijd volledig vertrouwelijk en desgewenst anoniem behandelen, waardoor u op een discrete manier gebruik kunt maken van de dienstverlening. Heeft u een technische vraag over de DNA test, of wilt u het hebben over uw persoonlijke situatie? Neem dan direct contact op.

Klantenservice
De klantenservice van DNA-test.nl wordt verzorgd door Northsea Marketing BV te Vlaardingen (bij Rotterdam). U kunt bij hen terecht voor al uw vragen omtrent uw bestelling, voor afname van de testen en uiteraard ook voor vragen welke test in uw situatie het meest geschikt is. Wilt u volledig anoniem blijven en de test het liefst komen afhalen? Neem dan even contact op via onderstaand emailadres of telefoonnummer.

Northsea Marketing B.V.
4e Industriestraat 12
3133 EK Vlaardingen

T: (010) 340 00 03
E: info@dna-test.nl
W: dna-test.nl