Wist je dat in Nederland 35 baby’s per dag geboren worden in armoede?

Stichting Babyspullen is een organisatie die zich inzet voor kwetsbare gezinnen in Nederland. De missie van Stichting Babyspullen is om ervoor te zorgen dat alle kinderen een goede start in het leven krijgen, ongeacht hun achtergrond. Dit doen zij door het verstrekken van gratis babystartpakketten aan gezinnen die het financieel moeilijk hebben.

Het belang van Stichting Babyspullen kan niet genoeg worden benadrukt. Voor veel gezinnen is het krijgen van een baby een vreugdevolle gebeurtenis, maar ook een financiële uitdaging. De kosten kunnen snel oplopen en voor sommige gezinnen is dit gewoonweg niet haalbaar.

Wat Stichting Babyspullen nog unieker maakt, is dat de babyspullen die in het babystartpakket gaan gebruikte en ongebruikte babyspullen zijn, gedoneerd door particulieren en bedrijven. Hierdoor krijgen babyspullen een tweede leven.

Stichting Babyspullen is volledig afhankelijk van donaties van particulieren, fondsen, gemeenten, bedrijven en de inzet van vrijwilligers.

In 2022 hebben zij 5.751 gratis babystartpakketten t.w.v. gemiddeld €900 verstrekt dankzij de vele gedoneerde babyspullen en financiële ondersteuning. Elk pakket bevat gemiddeld 110-130 items.

Wil je Stichting Babyspullen ook steunen? Word vrijwilliger, doneer (gebruikte) babyspullen of doneer middels de QR-code. Samen maken wij het verschil.

page1image58595424

Meer informatie vind je op www.stichtingbabyspullen.nl en op social media.