Met My Nametags wordt het altijd weer gevonden

Gekken en dwazen, schrijven hun namen op muren en glazen, luidt een bekend spreekwoord. Nou, zo gek en dwaas ben je niet als je duidelijk aangeeft wat van jou is. Mynametags.nl is er om je daarbij te helpen.

Zo label je niet alleen je drinkbeker of broodtrommel om je te onderscheiden van ál die andere bekers en trommels op school. Maar ook je kleding is – met tien jaar wasgarantie – onomstotelijk van jou.

Heel hip, maar niet uniek
Ze willen állemaal een Frozen-beker. Of een broodtrommel van de Minions. En je waait als ouder uiteraard keurig met de laatste mode en hypes mee, dus de kans is aanzienlijk dat je wel heel hip, maar zeker niet uniek bent als het aankomt op de producten die je voor je kinderen koopt. De watervaste stift heeft inmiddels wel laten blijken dat het niet zo zaligmakend is als het belooft. Want watervast blijkt na een paar keer in de vaatwasser tóch ineens verdwenen. En om nou met zo’n stift die mooie (dure) kleertjes te lijf te gaan…

 

Nooit meer zoeken
My Nametags denkt met ouders mee. Met gekleurde stickers, zwart-wit stickers of hippe tags met bijvoorbeeld Hello Kitty of Meneertje/Mevrouwtje merk je alles wat je lief is. Het is of een kwestie van plakken of de tags eenvoudig in kleding strijken. Zo maak je voor eens en voor altijd duidelijk dat iets van Emma is. Of van Boris. Of van Splinter. Of van Jay. Zo label je producten die mee naar school gaan; van de bekende lunchhulpjes tot gymkleren of spullen die mee mogen op vakantie. Laat naast de naam nog even het telefoonnummer op de tag printen en jij hoeft niet langer te zoeken naar verloren producten, de producten komen gewoon naar je toe. Hoe handig is dat?

Eenvoudig te bestellen
De tags zijn eenvoudig op de website mynametags.nl te bestellen en te personaliseren. Binnen 24 uur wordt de bestelling verwerkt en je ontvangt ze binnen tien dagen. My Nametags heeft een klanttevredenheid van 99% en ze streven ernaar dat getal zo hoog mogelijk te houden door de beste service denkbaar te geven. Kijk voor meer informatie en bestelwijze op www.mynametags.nl.