Babykleding kopen: zowel mommy’s-to-be als moeders die al bevallen zijn, kunnen er geen genoeg van krijgen. Jouw kleintje groeit als kool en zal binnen no-time het huidige babykledingmaatje ontgroeit zijn. Maar goed, dat mag de pret natuurlijk niet drukken om toch een superschattig rompertje of een liefelijk boxpakje te kopen, want ze zijn zó schattig.

De verleiding is eigenlijk te groot om het te laten liggen. We begrijpen best wel hoe dat werkt. In dit artikel nemen we het babykleertjesmerk Dirkje onder een loep, want er zijn verschillende collecties die we graag met je willen delen.

Aantrekkelijke prijzen

Het merk Dirkje, onder andere te koop bij Jayno, is een Nederlands baby- en kinderkledingmerk dat bekend staat om hoge kwaliteit kleding voor een aantrekkelijke prijs. Je kunt al een compleet setje shoppen voor een bedrag tussen de €15 en €30. Dat klinkt als muziek in je oren, toch? Precies! En het leuke is, ze hebben ook een ‘comfort lijn’ waarmee je eindeloos kledingitems van maatje 56 tot en met 104 met elkaar kunt combineren.

Stijlvolle prints
De Dirkje collecties zijn te herkennen aan de stijlvolle prints en rijke details. Als het van jou dus allemaal lekker kleurrijk mag, dan zit je bij dit merk goed. Denk bijvoorbeeld aan een shirt met een blauwe krokodillenprint voor een jongen of een roze baby-rokje met plooitjes voor een meisje.

Verschillende collecties
Dirkje brengt jaarlijks verschillende collecties uit die vervolgens weer onderverdeeld worden in verschillende lijnen. Daarbij is rekening gehouden met de verschillende levensfasen van je baby. De collecties gaan als het ware mee in de ontwikkeling van je kindje. Voor de allerkleinste hebben ze een Newborn collectie, maar als je kleintje al wat groter is kun je weer vertrouwen op de Dirkje Comfort lijn. Verder is er ook nog een Basic collectie. In de Basic collectie vind je een uitgebreide unisex basiscollectie. Gaat jouw voorkeur uit naar fairtrade materialen die op een verantwoorde manier zijn geproduceerd? Neem dan eens een kijkje bij de babykleding van 100% eco-katoen. Op deze manier draag je ook direct een steentje bij aan moeder natuur!