Je ziet dat het goed is

De DVM-200 heeft alles wat je van een babyfoon verlangt. Perfect beeld en geluid van je kindje wanneer jij het wil. Dankzij de infraroodcamera – die je vanaf de ouderunit op afstand kan bewegen – heb je de beschikking over nachtzicht en zie je dus ook beelden van je kindje als hij in een donkere kamer slaapt. In- en uitzoomen kan ook. Prettig bij een kind dat niet graag stil ligt.

De DVM-200 heeft een scherm van maar liefst 4,3 inch, oftewel 11 centimeter. Zet het scherm aan wanneer je even wilt kijken of alles goed gaat. Het scherm springt daarnaast vanzelf aan wanneer je kindje huilt. Naast live beelden geeft de camera ook aan hoe warm het is in het slaapkamertje. Fijn die extra controle.

Omdat de verbinding digitaal is kun je er gerust op zijn dat het systeem 100% storingsvrij is.

Als er iets aan de hand is en je kindje kan niet slapen kun je via de ouderunit terug praten en je kindje geruststellen. Of je schakelt op afstand een van de meegeleverde slaapliedjes in. Zo hebben jij en je kindje een rustige avond en nacht.

Je kunt de ouderunit van de DVM-200 babyfoon met camera gemakkelijk uitbreiden met extra babyunits/camera’s. Camera’s die handmatig te bewegen zijn of op afstand. En al die verschillende camera’s zijn vanaf dat ene grote scherm te monitoren. Achter elkaar of tegelijkertijd. Dat is bijvoorbeeld heel handig als je jouw kindje uit verschillende gezichtspunten wil bekijken of hij vaak op verschillende plaatsen slaapt. Maar ook als je meerdere kleine kindjes in verschillende ruimtes in de gaten wilt houden, of bij gezinsuitbreiding. Deze camera’s bieden natuurlijk precies dezelfde mogelijkheden zoals inzoomen, temperatuurweergave en terugspreken.

Kies je Alecto Baby, kies je met een gerust hart.

www.alectobaby.nl