Baby on the Way!

Ben je in verwachting? Of ben je net trotse ouder van een pasgeboren kindje? Dan kom je voor veel nieuwe uitdagingen te staan. De kraamverzorgster is er natuurlijk vlak na de geboorte om te ondersteunen maar hier heb je tussen de 24 tot 80 uur recht op afhankelijk van het Landelijk Indicatie Protocol Kraamzorg.

Als je de kraamverzorgster langer wilt inhuren dan het aantal uur waar je recht op hebt kan dat voor € 50,60 per uur. Daarom kan je het huishouden beter aan Helpling overlaten aangezien de hulpen via Helpling vanaf € 14,75 per uur kosten.

€ 15 korting via Boefjes!
Probeer Helpling een keer tijdens je zwangerschap met €15 korting en laat je ontzorgen. Gebruik code: Boefjes15

Helpling is 100% flexibel, pauzeren of opzeggen kan altijd. Jij bepaalt! Helpling helpt jou in een paar stappen! Ga naar: www.helpling.nl en vul je postcode in om hulpen in de buurt te zoeken. Vergelijk de profielen van de verschillende schoonmaakhulpen en selecteer jouw favorieten. Verstuur je boekingsverzoek en wanneer één van de hulpen accepteert heb je een eerste boeking staan.

Ik voel wel degelijk de behoefte aan een schoon huis, zolang ik zelf het werk maar niet hoef te doen. Aan de andere kant voel ik me bezwaard om daar familie voor in te schakelen (daar doe je toch liever leuke dingen mee!). Gelukkig kwam ik via de website van mijn kraamhulp organisatie in aanraking met Helpling. Lianne

Voordelen
Wanneer je buik bijna de grootte heeft van een yoga bal, dan ben je klaar om het huishouden uit handen te geven aan een schoonmaker.

  • Altijd opzegbaar
  • Behulpzame klantenservice
  • Een vast hulp
*Een kortingscode per huishouden. De code is alleen geldig op de eerste schoonmaak van een herhaal boeking (wekelijks of tweewekelijks) voor nieuwe klanten. De code kan niet gebruikt worden in combinatie met een andere korting. Minimale duur is 2,5 uur. De kortingscode dient te worden ingevoerd bij het afrekenen. De kortingscode is geldig tot en met 01/05/2021. Alle voorwaarden zijn te lezen op de website.