Ook het leven van een moeder is een stuk makkelijker met een smartphone. Een speelafspraak voor je kind is zo gemaakt via Whatsapp. Wil je samen met andere moeders een cadeau regelen voor de juf? Het Whatsappgroepje van de klas biedt uitkomst.

Ook als je onderweg bent, is een smartphone onmisbaar. Je googelt eenvoudig waar een leuke speeltuin is en als er een ongelukje gebeurd, dan weet je met behulp van een EHBO app wat je het beste kan doen. Bescherm je telefoon wel met een telefoonhoesje, zodat je smartphone zelfs met kinderhandjes in de buurt niet beschadigd raakt.

Altijd en overal beschermd
Als moeder ben je vaak met tientallen dingen tegelijk bezig. Hoe makkelijk glipt er dan in de haast iets uit je handen? Je smartphone is kwetsbaar en daarom bescherm je je telefoon met een smartphonehoesje. Er is online genoeg aanbod: iPhone hoesjes, Huawei cases en ook Samsung A20s hoesjes van Casimoda. Zo kun je jouw telefoon met een gerust hart uit handen geven aan je kind om een spelletje op te doen.

Hoesjes in alle soorten
Er zijn verschillende soorten telefoonhoesjes op de markt: universeel tot merkconform. De beste bescherming bieden hoesjes die speciaal voor jouw telefoon zijn ontworpen. Als je in het bezit bent van een Samsung A51, dan zoek je dus specifiek naar Samsung Galaxy A51 hoesjes die aan jouw wensen voldoen. Kies je voor een effen hoesje of een case met een printje? Een transparant hoesje die je opleukt met een foto van je kinderen is ook een goede optie.

Naast kleur heb je de keuze uit verschillende modellen. Wil je zowel de voor- als de achterkant van je telefoon beschermen, kies dan voor een booktype model. Bovendien hebben deze varianten meestal nog handige opbergvakjes voor je pasjes en briefgeld. Vind je het beschermen van de achterkant van je telefoon het belangrijkst, dan biedt een backcover in combinatie met een screenprotector uitkomst.