Little Dutch zorgt voor wat extra warmte, gezelligheid en comfort in huis

Het Nederlandse label Little Dutch, dat veelzijdige producten ontwerpt voor baby’s, peuters en kleuters, lanceert deze maand haar allereerste collectie duurzame vloerkleden. Met maar liefst 13 verschillende designs in verscheidene formaten is er voor iedere kamer een passend kleed. De kleurrijke sfeermakers zijn vanaf nu verkrijgbaar in diverse winkels en je vindt ze hier online.

De kleden van Little Dutch zorgen voor de finishing touch in elke baby- of kinderkamer. Ze brengen naast warmte en gezelligheid ook het nodige comfort in huis. De kleden voelen heerlijk zacht aan en vormen daarmee de ideale ondergrond voor kinderen om op te lopen, kruipen of spelen. Daarnaast zijn ze leuk om als decoratie aan de muur te hangen. Ze matchen bovendien mooi met de andere textiel- en speelgoedcollecties van Little Dutch.

Elk kleed is uniek en wordt met de hand gemaakt van duurzaam 100 % gerecycled katoen. Little Dutch werkt met leveranciers die volgens het fairtrade principe werken, zodat ieder exemplaar onder verantwoorde omstandigheden is vervaardigd. De vloerkleden zijn veilig in gebruik en makkelijk in onderhoud. Ze kunnen in de wasmachine op 30 graden worden gewassen.

Rainbow, Dot en Horizon
De collectie van Little Dutch bestaat uit 3 verschillende thema’s. Het kleurrijke ‘Rainbow’ spreekt met haar vrolijke uiterlijk duidelijk tot de verbeelding van kinderen. Naast een rechthoekig exemplaar dat afgewerkt is met zachte kwastjes, brengt Little Dutch ook een speelse variant in de vorm van een heuse regenboog.

Het thema ‘Horizon’ weerspiegelt de rust en kalmte van een ondergaande zon. Het kleed straalt warmte en sereniteit uit, maar is met haar opvallende looks ook wel écht een blikvanger. Er zijn verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar die reiken van roze tot olijfgroen.

De met subtiele stippen versierde ‘Dot’ zorgt voor een vleugje contrast. Warme kleuren die wat meer in het oog springen worden afgewisseld met natuurlijke tinten voor een rustige uitstraling. De 7 kleden die onder dit thema vallen zijn qua formaat ook meteen de grootste in de collectie.

Over Little Dutch
Zoals de naam al aangeeft, is Little Dutch een Nederlands label voor de ‘kleintjes’. In de ruim tien jaar van het bestaan, heeft dit merk een breed scala aan producten gecreëerd met als doel het comfort en plezier te vergroten van zowel jonge kinderen, als dat van hun ouders! Van speelgoed tot beddengoed en van essentials tot accessoires, bij elk product is er veel zorg besteed aan het design, kwaliteit en functionaliteit ervan. Daarbij hebben de Little Dutch producten een hoog ‘mix & match’-gehalte.

De textielcollecties zijn onderling goed combineerbaar en het speelgoed en de accessoires erbij maken de styling van elke kinderkamer compleet. Kortom, de designs van het label zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook uitdagend en leerzaam om mee te spelen. En bovendien zijn ze veilig in gebruik.

Little Dutch makes you enjoy the little things!

Little-dutch.com