Net geboren of al een paar jaar oud, met een kleintje erbij heb je het druk. Even een momentje voor jezelf is nu extra belangrijk, je knapt ervan op. Zo is het schikken van je bos één groot zen moment. Volgens wetenschappelijke studies word je er ook nog eens heel blij en gelukkig van. Klaar voor een mini-cursus?

 1. Vul je vaas
  Maak je vaas goed schoon en vul ‘m tot ongeveer een derde met water. Voeg vervolgens de bloemenvoeding toe.
 2. Snijd 1 cm van de stelen af
  Gebruik hiervoor een scherp mes of bloemenschaar. Zo kunnen bloemen makkelijker water opnemen en bloeien ze langer.
 3. Creëer een X-frame
  Start met de middellange, sterke bloemen. Kruis twee stelen over elkaar en herhaal dit met nog twee stelen (je bouwt een soort grote X van bovenaf gezien).
 4. Steek de overige stelen over het frame
  Draai de vaas een kwartslag en ga door met het kruisen van de bloemen. De stelen leunen op de sterke kruisbasis en dus niet op de vaas.
 5. Voeg als laatste de hoge bloemen toe
  Nadat je alle korte en zachte stelen hebt toegevoegd, kun je de ruimtes in het midden opvullen met de langste bloemen en takken.

De bloemstylist van bloomon doet het graag nog even voor. Bekijk de video (en meer tips & tricks) op www.bloomon.nl/tips

Trakteer jezelf op bloomon: Keramische vaas cadeau
Speciaal voor Boefjes heeft bloomon tijdelijk een leuk aanbod: word member een krijg gratis een bijpassende keramische vaas t.w.v. € 19,95 bij je eerste boeket geleverd. Gebruik de code: bloomboef. Je bepaalt zelf hoe vaak je bloemen ontvangt en zit nergens aan vast. Ga naar bloomon.nl en gebruik de code bloomboef in de laatste stap van het bestelproces.

Haal zo vaak je wilt de allerbeste bloemen in huis. Vers, stijlvol en rechtstreeks van de kweker aan je deur bezorgd. Via bloomon.nl bepaal je zelf het formaat en hoe vaak je een bos wilt ontvangen. Wijzigen of pauzeren kan altijd.

(Deze actie is alleen geldig voor nieuwe members)