De beste kraamzorg in Zeeland

Of je nu in Cadzand, Hulst, Tholen of Roosendaal woont: Dé Provinciale Kraamzorg is actief in heel Zeeland, West-Brabant en de Belgische grensstreek. Je kunt vertrouwen op onze uitstekend opgeleide en zeer ervaren kraamverzorgenden, die ervoor zorgen dat jouw kraamtijd zo prettig mogelijk verloopt.

We helpen je bij de voorbereiding op de bevalling en zorgen ervoor dat je na de geboorte van je baby een prettige kraamtijd hebt.

Onze speerpunten zijn:

  • Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgenden
  • Eén aanspreekpunt
  • Al meer dan vijftig jaar ervaring in de kraamzorg
  • Eigen lactatiekundige in huis
  • Veel informatie en cursussen zodat je je goed kunt voorbereiden op je bevalling

We staan je niet alleen bij tijdens de eerste dagen met je baby, maar ook gedurende je zwangerschap en tijdens je bevalling kun je op ondersteuning van Dé Provinciale Kraamzorg rekenen.

Eén aanspreekpunt!
Heb je je aangemeld bij Dé Provinciale Kraamzorg? Dan is er vanaf dat moment één contactpersoon voor jou. Ze neemt contact met jou op voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreekt je kraamzorgconsulent met jou hoe de kraamzorg zal verlopen en beantwoordt zij al je vragen.

Samen maak je de beste start!
Dé Provinciale Kraamzorg vindt persoonlijke aandacht voor jou en je situatie belangrijk. Onze kraamzorgconsulenten hebben nauw contact met de verloskundigenpraktijken in ons hele werkgebied. Regelmatig hebben de kraamzorgconsulenten inloopspreekuren bij jou in de buurt op locatie bij jouw verloskundige. Loop gerust eens binnen met een vraag!

Schrijf je in via onze website www.kraamzorgzeeland.nl of (0113) 224 000.