Ze groeien te snel… Leg elk moment vast!

De geboorte van je kind. Voor de eerste keer in bad, naar buiten, naar het zwembad en de speeltuin. Voor het eerst een groentehapje en een boterham. Samen op vakantie gaan. De eerste verjaardag en alle verjaardagen daarna. Allemaal mooie momenten en herinneringen – vaak van het eerste levensjaar – die je je graag nog lang wilt blijven herinneren.

Hoe bewaar je al deze momenten en leg je de herinneringen vast?
Emoties en belevingen worden snel vergeten. Het wordt echter blijvend als je dagelijkse gebeurtenissen rond de ontwikkeling van je baby vast legt in de fotoproducten.

Herinneringen maken en bewaren met Colorland
Start nu met herinneringen vastleggen. Van het moment, dat je erachter kwam dat je zwanger was, van de zwangerschapsfotoshoot, van dat bijzondere eerste levensjaar van jouw baby, van wat je maar wilt. In onze fotoboeken kun je onbeperkt aantal foto’s plaatsen en natuurlijk alles beschrijven wat jullie in deze bijzondere tijd meemaken. Bovendien is zo’n fotoboek leuk om later nog eens te bekijken en om aan je kind te geven als hij ooit het huis uit gaat!

Kortingscodes
Gebruik de kortingscode BOEFJESBOEK om het Klassiek Fotoboek 24x24cm, 50 pagina’s, voor maar €11 (in plaats van €35,99) te krijgen.

Met de code BOEFJESCANVAS kun je een Canvas van 40×40 cm voor maar €11 (in plaats van €29,99) thuis hebben!

De codes zijn geldig tot en met 31 oktober 2022 en de verzendkosten bedragen €5,95.

Check het op Colorland.com/nl!