Al generaties lang biedt MIK vertrouwde & betaalbare kinderopvang in Maastricht, de Westelijke Mijnstreek en het Heuvelland. Met liefdevolle & professionele aandacht voor elk kind van 0 tot 13 jaar. Deze dingen zijn nooit veranderd. Net als onze hoge kwaliteitsstandaard.

We blijven onze dienstverlening steeds ontwikkelen en stimuleren zelfontplooiing. Ook voor ouders. Altijd uit liefde voor het kind. Daarmee bieden we hen een krachtige start waarvan ze groeien.

Thuis ergens anders
Van baby tot kleuter. Om precies te zijn vanaf zes weken tot vier jaar is uw kind van harte welkom bij een van onze kinderdagverblijven. Al onze locaties zijn allemaal net iets anders. Niet alleen qua ligging of qua inrichting, maar ook qua sfeer. Daarnaast bieden wij op al onze kinderdagverblijven ook peuteropvang (voormalig peuterspeelzaal) aan.

Ons werk is natuurlijk mensenwerk. Toch hebben alle kinderdagverblijven van MIK de nodige overeenkomsten: het is er gezellig en veilig en we bieden kwaliteit en een stevige pedagogische visie. We bieden uw kind een thuis ergens anders…

www.mik-kinderopvang.nl