In een prachtige omgeving tussen de boomgaarden en het Poelbos vind je Klok’uus in Zeeland, vlakbij Goes. Zomaar binnenwaaien met de kinderen, een gelegenheid vieren of een activiteit op maat: het kan hier allemaal. Ook uw kraamfeest!

Klok’uus beschikt over een ruim aanbod aan binnen- en buiten spelen voor kleine en grotere kids. Voor volwassenen is er volop actie – beleef bijvoorbeeld een leuke dag uit met Lasergame, Boerengolf of Arrow Play. Sluit de dag af met een diner in ons gezellige restaurant. Wij serveren verse en heerlijke gerechten bereidt van streekproducten.

Vijftien jaar geleden was Klok’uus nog een boerderij met appel- en peerboomgaarden. Deze mooie omgeving maakt Klok’uus perfect als uitvalbasis voor een ontspannen dagje uit. Klok’uus staat voor een dagje uit voor het hele gezin, waarin gastvrijheid centraal staat. Neem gerust contact met ons op, wij staan klaar om uw vragen en opmerkingen te behandelen.

Kraamfeest in Zeeland organiseren?
Klok’uus biedt de gelegenheid om de geboorte van je dochter of zoon te vieren in een sfeervolle en gezellige omgeving. Je kunt zelfs een deel van ons restaurant afhuren. In dit sfeervolle restaurant kun je met je vrienden en familie genieten van een borrel. Kinderen kunnen zich in de tussentijd vermaken in onze binnen- en buitenspeeltuin. Je kunt een kraamfeest ook combineren met een lunch of diner van onze kaart.

Voor de lekkerste, gepersonaliseerde taarten werken wij samen met Droomtaarten by Lisette. Lisette maakt de lekkerste taarten volledig naar jullie wens.

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van een kraamfeest bij Klok’uus, in Zeeland? Dan kun je contact opnemen voor de mogelijkheden.